AB FIZIO je zasebna fizioterapija, ki temelji na celostnem in  individualnem pristopu.
Z uporabo različnih tehnik in metod dela je naš cilj vam pomagati pri lajšanju in odpravi bolečin v gibalnem aparatu, hitrejši rehabilitaciji in čim hitrejšemu povratku v vsakdanje življenje.  
S skrbno izbrano terapijo želimo pozitivno vplivati na izboljšanje vašega počutja in osebnega zadovoljstva.

Fizioterapija na domu

Fizioterapija na domu je namenjena osebam, ki zaradi bolezenskih težav ali omejitev v gibanju potrebujejo pomoč na domu.
Namen in cilj rehabilitacije na domu je povrniti večji del funkcionalne samostojnosti posameznika v domačem okolju.
Že enourna obravnava tedensko lahko veliko pripomore tudi pri zelo težkih stanjih.

 

ABfizio elementi splet valckiRoza

Elektroterapija

Elektroterapija je protibolečinska fizioterapevtska metoda, ki izkorišča številne terapevtske lastnosti električnih tokov. Različne oblike električnih tokov uporabljamo za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin v sklepih in mišicah, za stimulacijo živcev, pospeševanje celjenja ran idr.

ABfizio elementi splet valckiRoza

Ultrazvok

Terapevtski ultrazvok je terapija z zvokom visokih frekvenc (1 ali 3 MHz), ki ga s prostim ušesom ne zaznamo. Z ultrazvokom povečamo prekrvavitev tkiv, uspešno pomagamo pri razgradnji kalcinatov, mehčamo brazgotine in vplivamo na prožnost vezi in mišic, sproščamo napeto mišično tkivo, zmanjšujemo vnetja, otekline in bolečine.

ABfizio elementi splet valckiRoza

Laser terapija

Laser terapija deluje s pomočjo elektromagnetnega valovanja. Proizvaja  intenziven svetlobni žarek, ki deluje biostimulativno na celice. Terapija z laserjem je učinkovita pri hitrejši obnovi tkiv, ligamentov in mišic po športnih poškodbah, celjenju ran, pri izbruhih Herpes zostra (pasavec) in Herpes simplexa na ustih, pri odpravi akutnih in kroničnih bolečin, zmanjšanju oteklin in vnetij.